Λαχανοντολμάδες παραδοσιακοί
Λαχανοντολμάδες παραδοσιακοί
Για τους λαχανοντολμάδες
- 1 λάχανο, αφράτο και ελαφρύ
- Για τη γέμιση
- 500 γρ. κιμά ανάμεικτο
- 2 κρεμμύδια ξερά τριμμένα
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 1 πράσο τρυφερό και μικρό
- 2 καρότα τριμμένα
- 1/2 ματσ. άνηθο
- 1/3 ματσ. μαιντανό
- 1 φλ. ρύζι Καρολίνα
- 1/2 φλ. ελαιόλαδο
- 1/2 φλ. νερό
- 1 λεμόνι (χυμό)
- Αλάτι
- Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Για το αυγολέμονο
- 2 κρόκους αβγών
- 2 λεμόνια
- 1 κ.σ. κορν φλάουρ
- Για την κρέμα
- 2 κ.σ. λάδι
- 2 κ.σ. αλεύρι, γ.ο.χ.
- 500 γρ. ζωμός
- 1/2 λεμόνι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λίγο άνηθο ψιλοκομμένοπηγηαργυρο μπαρμπαριγου
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου