Τζατζίκι

  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ  Τζατζίκι συνταγή κλασική

 ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
1 αγγούρι
1/3 σκ. σκόρδο
3 κ.σ. ξίδι, από λευκό κρασί ή μηλόξιδο
1/4 ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο (προαιρετικά)
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι
πιπέρι

Μέθοδος Εκτέλεσης

Καθαρίζουμε το αγγούρι και το τρίβουμε στον τρίφτη.
Βάζουμε το αγγούρι μέσα σε μια πετσέτα που έχουμε τοποθετήσει μέσα σε ένα μπολ. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

παγωτό

Λαχανοντολμάδες παραδοσιακοί

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ