Ταραμοσαλάτα με κόκκινο ταραμά

 

  •  taramosalata-patata

    Υλικά

    • 2 φλιτζάνια λάδι
    • 1 φλιτζάνι λεμόνι
    • 2 κρεμμύδια
    • 200 γραμμάρια ταραμάς κόκκινος
    • 600 γραμμάρια πατάτες
  • Σε μια κατσαρόλα βράζετε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 25 λεπτά.
  •  Στη συνέχεια ρίχνετε στο μούλτι τις πατάτες κομμένες σε κύβους, τον ταραμά, το κρεμμύδι και χτυπάτε για 2 λεπτά μέχρι να πολτοποιηθεί το μείγμα.
    • 200 γραμμάρια ταραμάς κόκκινος
    • 600 γραμμάρια πατάτες
  • Στη συνέχεια ανακατεύετε το μείγμα μέχρι να γίνει λείο.
  • Προσθέτετε εναλλακτικά λίγο-λίγο λάδι και λεμόνι. Γαρνίρετε με ελιές και με καρδιά μαρουλιού ή με μαϊντανό ψιλοκομμένο.
  • πηγη
  • αργυρο μπαρμαριγου
  • Σχόλια

    Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

    παγωτό

    Λαχανοντολμάδες παραδοσιακοί

    ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ